• Index
  •  » Las
  •  » Tragiczna Napaść (7 Magmarów 4 Golbaty 5 Starly 1 Muk) i Cud nieba

#1 2011-02-25 15:46:18

Dogi523

Użytkownik

Punktów :   

Tragiczna Napaść (7 Magmarów 4 Golbaty 5 Starly 1 Muk) i Cud nieba

Idąc przez Polane w poszukiwaniu poków do złapania natknołem się na grupe poków składających się z siedmiu Magmarów czterech Golbatów pieciu starly i jednego muka. T potężna gromada chciała mnie napaść ale w ostatniej chwili zdążyłem wystawić murkrowa i zaatakować promieniem pomieszania co spowolniło ich i pozwoliło mi uciec. Jednak bienąc przez polane Dobiegłem do wielkiego wzgórza gdzie było zbyt stromo by zejśc. Gdy odwróciłem się w drugą strone cała paczka była już zbyt bliska
Ale wtedy zdażył się cud z nieba uderzył piorun tak potęzny ze jednym ciosem pokonał wszystkich neiprzyjaciół

Nie jetem pewien ale Myśle że to mógł być Zapdos

Gdyby nie on niewiem co bys sie ze mną stało THX

Tytuł: Trener Pokemon
kasa : 900
Pokemony: Hunter, Blastois, Honchkrow, Gravler, Heracross, Arcanie, Muk, Staraptor, Magmotar, Clleydoll, Darkrai, Grotle, Monferno.
Przedmioty : hantle
Walki Wygrane :2
Walki Przegrane :0
Walki Treningowe : 2/0
Walki Z Dzikimi Pokami : 5/1
Ataki Których nauczyłem moje poki : Hipnoza - Hunter, Centro Cios - Squirl, Hydro Działo - Squirtl, Wir Ognia - Growlithe, Szkarłatne Lustro - Hunter, Kula Cienia - Honchkrow, Stalowe Skrzydło - Honchkrow, Uderzenie Gromu - Geodude, Wodna Armata - Wartoil, Magmar - Ogniste Miecze

Hunter : Pocisk cienia, Mroczna Mgła, Cios Ducha, Hipnoza, Szkarłatne Lustro
Blastois : Armatka Wodna, Stalowy Ogon, Cento Cios, Hydro Działo, Wodna Bazuka 
Honchkrow : Promień Pomieszania, Dziobanie, Blask Mroku, Kula Cienia, Stalowe Skrzydło
Gravler : Żelazne Ciało, Rzut Głazem, Sejsmiczny Cios, Hiper Promień, Uderzenie Gromu
Heracross : Atak Furii, Stalowa Skorupa, Żelazny Róg, Ostry Liść
Arcanie : Miotacz Płomieni, Gryzienie, Strumień Ognia, Wir Ognia
Muk : Armata Błotna, Ciosy furii, Oblężenie, Błotniak
Staraptor: Stalowe Skrzydło, Podniebny As, Dziobanie, Wichura, Tajfun, Dzielny Ptak
Magmotar: Wir Ognia, Szybki Atak, Działo Lawy, Hiper Promień, Ogniste Miecze
Baltoy: Żyroskop, Promień Fuzji, Szybki Atak, Cios Nosorożca

#2 2011-04-15 09:42:25

Dogi523

Użytkownik

Punktów :   

Re: Tragiczna Napaść (7 Magmarów 4 Golbaty 5 Starly 1 Muk) i Cud nieba

Po długim czasie wracam w to samo miejsce i szukam tych pokemonów. Tak jest zalazłem Magmara i Golbaa które odłączyły się od reszty. Teraz to idealny moment Staraptor, Honchkrow leccie.
Staraptor atakuj magmara dzilnym ptakiem a honchkrow kula ciena w golbata.
Widać było że golbat był słaby gdyż po udeżeniu kulom cienia odrazu padł. Honchkrow wracaj. Magmar zrobil unik przedz dzielnym ptakiem . staraptor szybko podniebny ass. staraptor znow nie trafił. Wracaj staraptor. Wartoil teraz twoja kolej. Użyj Hydro działo magmar oberwal ale szybko wstał. Wartoil się zdenerwował i chciał użyc wodnej bazuki która nie wychodzila mu na treningach. Tak udało sie.  HMMM Co  Wartoil Ewoluje. Tak teraz mam Blastoisa. Szybko blastois użyj jescze raz Wodnej bazuki. Tak magmar padł Pokeball idź. Jest złapałem magmara.

Tytuł: Trener Pokemon
kasa : 900
Pokemony: Hunter, Blastois, Honchkrow, Gravler, Heracross, Arcanie, Muk, Staraptor, Magmotar, Clleydoll, Darkrai, Grotle, Monferno.
Przedmioty : hantle
Walki Wygrane :2
Walki Przegrane :0
Walki Treningowe : 2/0
Walki Z Dzikimi Pokami : 5/1
Ataki Których nauczyłem moje poki : Hipnoza - Hunter, Centro Cios - Squirl, Hydro Działo - Squirtl, Wir Ognia - Growlithe, Szkarłatne Lustro - Hunter, Kula Cienia - Honchkrow, Stalowe Skrzydło - Honchkrow, Uderzenie Gromu - Geodude, Wodna Armata - Wartoil, Magmar - Ogniste Miecze

Hunter : Pocisk cienia, Mroczna Mgła, Cios Ducha, Hipnoza, Szkarłatne Lustro
Blastois : Armatka Wodna, Stalowy Ogon, Cento Cios, Hydro Działo, Wodna Bazuka 
Honchkrow : Promień Pomieszania, Dziobanie, Blask Mroku, Kula Cienia, Stalowe Skrzydło
Gravler : Żelazne Ciało, Rzut Głazem, Sejsmiczny Cios, Hiper Promień, Uderzenie Gromu
Heracross : Atak Furii, Stalowa Skorupa, Żelazny Róg, Ostry Liść
Arcanie : Miotacz Płomieni, Gryzienie, Strumień Ognia, Wir Ognia
Muk : Armata Błotna, Ciosy furii, Oblężenie, Błotniak
Staraptor: Stalowe Skrzydło, Podniebny As, Dziobanie, Wichura, Tajfun, Dzielny Ptak
Magmotar: Wir Ognia, Szybki Atak, Działo Lawy, Hiper Promień, Ogniste Miecze
Baltoy: Żyroskop, Promień Fuzji, Szybki Atak, Cios Nosorożca

• Index
  •  » Las
  •  » Tragiczna Napaść (7 Magmarów 4 Golbaty 5 Starly 1 Muk) i Cud nieba
Lubicie pokemony-jak tak to grajcie

Stopka forum

RSS