To gra pokemon
Idąc przez Polane w poszukiwaniu poków do złapania natknołem się na grupe poków składających się z siedmiu Magmarów czterech Golbatów pieciu starly i jednego muka. T potężna gromada chciała mnie napaść ale w ostatniej chwili zdążyłem wystawić murkrowa i zaatakować promieniem pomieszania co spowolniło ich i pozwoliło mi uciec. Jednak bienąc przez polane Dobiegłem do wielkiego wzgórza gdzie było zbyt stromo by zejśc. Gdy odwróciłem się w drugą strone cała paczka była już zbyt bliska
Ale wtedy zdażył się cud z nieba uderzył piorun tak potęzny ze jednym ciosem pokonał wszystkich neiprzyjaciół
Nie jetem pewien ale Myśle że to mógł być Zapdos
Gdyby nie on niewiem co bys sie ze mną stało THX
Po długim czasie wracam w to samo miejsce i szukam tych pokemonów. Tak jest zalazłem Magmara i Golbaa które odłączyły się od reszty. Teraz to idealny moment Staraptor, Honchkrow leccie.
Staraptor atakuj magmara dzilnym ptakiem a honchkrow kula ciena w golbata.
Widać było że golbat był słaby gdyż po udeżeniu kulom cienia odrazu padł. Honchkrow wracaj. Magmar zrobil unik przedz dzielnym ptakiem . staraptor szybko podniebny ass. staraptor znow nie trafił. Wracaj staraptor. Wartoil teraz twoja kolej. Użyj Hydro działo magmar oberwal ale szybko wstał. Wartoil się zdenerwował i chciał użyc wodnej bazuki która nie wychodzila mu na treningach. Tak udało sie. HMMM Co Wartoil Ewoluje. Tak teraz mam Blastoisa. Szybko blastois użyj jescze raz Wodnej bazuki. Tak magmar padł Pokeball idź. Jest złapałem magmara.