To gra pokemon
Tu można znaleźć psychiczne poki
Wybrałem się raz na poszukiwania pokemonów do ruin gdy weszłem zauważyłem baltoya lecz ten zaczoł uciekać a ja go goniłem. Dopiegliśmy do pewnego pokoju gdzie czekała cała grupa baltoyów a ten którego widziałem zdawał sie dowodzic nimi.
Wiec wyzuciłem moje wszystkie pokemony i zaczeła się jadka.
Hunter: Hipnoza, Blastois: Centro Cios, Honchkrow: kula cienia, Gravler: Hiper promień, Heracross: Żelazny Róg, Arcanie : Strumień Ognia, Muk: Błotniak, Staraptor: Tajfun, Magmar Działo Lawy.
Dziwne wszystkie baltoye padły po jednym ciosie. Schowałem wszystkie poki oprucz Magmara. Magmar Hiper Promień. Niestety pudło. Magmar Wir ognia. co nie slucha mnie biega za baltoyem i atakuje go dzialem lawy .Trwało to kilka minut. Potem Magmar się zezłościł gdzyż niemogł go trafić. W ochach magmara zapłonoł ogien myslalem ze udezy Działem lawy ale nie ogien wysunoł się z jego dłoni i powstały maczety to Ogniste miecze. Nagle magmar zabłysnoł i ewolułował w Magmotara. Potem z niebywała szybkoscią uzył ognistych miecza i powalił Baltoya. Pokeball lec tak złapałem Baltoya.