To gra pokemon
Idę sobie drogą gdy nagle z jeziorka wyskakuje Poliwag i pluje we mnie wodą
Wkurzyłam się za ten kawał postanowiłam go złpać
-Vulpix idź! Użyj miotacza
Poliwag płynnymi ruchami robi uniki i kontratakuje Vulpix zostaje zwalony z nóg
-Vulpix dalej podpal jezioro wtedy Poliwag nie będzie mógł wypłynąć na powierzchnię a pod wodą będzie wrzątek
Poliwag wskoczył do wody próbując unikną ognia
Mój plan się powiódł pochwili Poliwag wyskoczył z wody poparzony i do tego jeszcze przeleciał przez ogień na wodzie
- Pokeball leć!!
Taki złapałam mojego Poliwaga
Przedmioty; 4 pokeballe, Ciężarki na ręce
Wygrane 1
Przegrane 0
Emm ot może idę sobie i nagle patrze a tam Machop i wtedy ee postanawiam go zlapac
Bulbasaur - złap go pnączami i wal w ziemie
Jednak machop robi unik i kopnal bulba w glowe a ten polecial do tylu
-Bulbasaur powtórka ale tym razem udało sie go zlapac i zostal uderzony w ziemie
-Bul sciskaj go mocno i uzywaj ostrego liscia
no i eeee acha pokeball lec i mam Machopa
Nie umiem pisać opowiadań x)
Przedmioty; 4 pokeballe,
Wygrane 0
Przegrane 0
Idę sobie drogą a za ogromnych skał wylatuje Murkrow i atakuje mnie promieniem pomieszania
W ostatniej chwili zdążyłem zrobic unik a potem wystawiłem do walki Squirtla
- Squirtl używa armatki wodnej, ale Murkrow Robi unik
- Murkrow atakuje Dziobaniem a Squirtl kontruje stalowym ogonem
- Ostatecznie Squirtl zamroczył Murkrowa a potem uderzył centro ciosem
- Murkrow spad na ziemie. Idź pokeball
Złapałem Mojego Murkrowa ale było cieżko
Wędrując prze góry , wpadłem w dziwny dół. W środku byłem świadkiem przepięknej walki drapiona z Murkrowem! Oby dwa wycięczone jużpokemony rzuciły się na mnie! Tak jakby z największych wrogów zmieniły się w przyjaciół. Idź sceptile i squirtle! Sceptile nasienny pocisk , Squirtle zamieć! Drapion unika i atakuje szpilo-pociskiem! Squirtle mocno oberwał , lecz nie poddaje się , i wstaje!Murkrow używa ciemnego pulsu. Sceptile kontratakuje ostrzem liścia , murkrow leży półprzytomny , to moja szansa ! Great Ball idź ! Drapion używa w sceptile trującego krzyżu, lecz squirtle obrania go yroskopem! teraz zostaje mi tylko rzucić kolejnego Great balla , nie udało mi się , ale mam jeszcze ostatnią "poke-kulę" rzucam i... Drapion jest mój! Podsumowanie! dostałem Murkrowa,drapiona i mój squirtle nauczył się żyroskopu!